Dakbedekking & zinkwerken

divider_bilinear

Regenwater houden we graag buiten, daar waar het hoort. De juiste dakbedekking en een goede afwatering zijn hiervoor belangrijk. Het maken van platte daken, dakgoot en hemelwaterafvoer zijn onderdeel van ons dienstenpakket. Daarnaast hebben we volop ervaring met zinkwerk in verschillende vormen.

De juiste dakbedekking

Een goede dakbedekking maar ook een goede afwatering zijn essentieel voor het behoud van uw huis. Voor alle werkzaamheden aan het plat dak kunt u bij ons terecht. Dakbedekking volgens het OC-plan of een bitumen dak? Een goed waterdicht dak is belangrijk. Maar een juiste afwatering, in de vorm van een dakgoot of een hemelwaterafvoer, is zeker zo belangrijk. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals PVC, zink en koper. Zo vinden we samen de beste oplossing voor uw huis.

Wij helpen u graag bij een complete dakbedekking voor uw nieuwe huis of aanbouw, maar ook bij reparaties aan een bestaand dak.

Zinkwerken

Een deklijst, dakgoot of een hemelwaterafvoer. Zink heeft verschillende mogelijkheden. Het heeft een lange levensduur en maak uw huis of bedrijfspand helemaal af. Zinken deklijsten voor platte daken en dakkapellen worden op maat gemaakt en gemonteerd.

Informatie? Bel 0492 – 323060