CV & luchtbehandeling

divider_bilinear

Het aanleggen van de juiste installatie die bij het huis of de ruimte past. Dat is waar we goed in zijn. Vloerverwarming, balansventilatie, cv-ketel en/of een warmtepomp. Alles om een aangenaam klimaat te creëren. We verzorgen compleet nieuwe installaties maar natuurlijk ook het onderhoud aan bestaande installaties.

Op zoek naar een nieuwe ketel?

Op zoek naar een nieuwe ketel? Dat is geen alledaagse klus. Wij hebben gekozen voor Nefit. Nefit heeft verschillende keteltypes in verschillende prijsklasse. Hierdoor is er altijd een ketel die bij uw wensen past. Wij adviseren u graag over de juiste installatie. Een ketel die past bij de ruimte. En dus de juiste capaciteit heeft.

Service en onderhoud

Een ketel is een ingewikkeld systeem. Daarom is regelmatig onderhoud uitermate belangrijk. Voor de veiligheid maar ook om dure storingen te voorkomen. Omdat we gespecialiseerd zijn in Nefit weten we de storing vaak snel te vinden. Ook hebben we onderdelen in huis om de meest voorkomende storingen direct te verhelpen.

Warmtepomp

Een huis verwarmen zonder gas. Dat kan met een warmtepomp. Een warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Door de warmtepomp uit te breiden met een zonne-energiesysteem is het zelfs mogelijk om een compleet energieneutraal huis te hebben. Onze overheid stimuleert energiezuinige systemen. Daarom worden hier regelmatig subsidies voor vrijgemaakt.

Interesse in een energiezuinig systeem? We vertellen graag wat voor u de beste oplossing is.

Energiezuinig

Milieu- en kostenbewust bouwen. Dat willen we natuurlijk allemaal. Onze branche is altijd in beweging om nieuwe installaties te ontwikkelen.

Luchtbehandeling

De huizen van tegenwoordig zijn zo goed geïsoleerd waardoor nauwelijks natuurlijke ventilatie is. Prima voor de energierekening maar niet voor het luchtklimaat in huis. Met behulp van mechanische ventilatie of een warmteterugwinsysteem kun je dit gemakkelijk compenseren.

De temperatuur in huis is waarneembaar. Wat betreft de luchtklimaat is dit wat ingewikkelder. We bekijken graag de situatie bij u in huis. Neem direct contact op voor vrijblijvend advies.

Informatie? Bel 0492 – 323060