Nefit warmtepomp

divider_bilinear

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp wordt voor steeds meer Nederlanders interessant. Nieuwe technieken zijn in ontwikkeling en de overheid stimuleert ons door middel van subsidie minder gas te gebruiken te kiezen voor duurzame oplossingen.

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Hierdoor verlagen we het gasverbruik. Dit is natuurlijk goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Als erkend Nefit installateur hebben we ervaring met het installeren de Nefit Warmtepomp. Nefit heeft zowel ”all-electric” oplossingen, waarvoor geen gasaansluiting nodig is, als ”hybride” systemen. Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel. De beste oplossing is vaak situatie-afhankelijk. Graag bekijken we samen wat voor u de beste oplossing is.

Verwarmen met energie uit de buitenlucht en fors besparen op uw energierekening!

  • All-electric of combinatie met cv-ketel
  • Geen grondbron nodig
  • Geen aparte airco nodig
  • Compleet duurzaam met Nefit zonne-energie

Nefit EnviLine II

De Nefit EnviLine II is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nefit Ventiline

Ventilatielucht is een gratis warmtebron die het hele jaar door beschikbaar is. De Nefit VentiLine ventilatiewarmtepomp zorgt voor de ventilatie én gebruikt de afgevoerde ventilatielucht als duurzame warmtebron voor verwarming en warm tapwater. De warmtepomp werkt in combinatie met een Nefit HR-combiketel voor naverwarming tijdens pieken. Een effectief hybride systeem dat tot 30% energie bespaart. Voor woningen met mechanische afvoer van ventilatielucht is dit de meest kostenefficiënte duurzame oplossing.

Nefit zonne-energiesysteem

Met zonnecollectoren kunt u zelf stroom opwekken. Door dit te combineren met de Warmtepomp kunt u ervoor zorgen dat u installatie zelfs energieneutraal is. Oftewel de ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.

Subsidie

Omdat onze overheid het duurzaam verwarmen wil stimuleren worden er subsidies beschikbaar gesteld. Het ministerie van Ecomonische Zaken beschrijft deze in de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Deze is te raadplegen voor de huidige teruggave het aanschafbedrag.

Informatie? Bel 0492 – 323060