Gas, water & sanitair

divider_bilinear

Stromend water uit de kraan en een behaaglijke temperatuur in huis. Het begint natuurlijk allemaal bij goed leidingwerk. Als totaalinstallateur zijn we specialist in het aanleggen van alle gas- en waterleidingen in en rondom het huis of uw bedrijfspand. Ook het monteren van het gewenste sanitair behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Aanleggen en reparatie van gasleidingen

Bij het aanleggen en onderhouden van een gasleiding is betrouwbaarheid het allerbelangrijkste. Een klus waar je niet zomaar zelf aan begint. Wetgeving verandert en technieken gaan vooruit. Met onze KvINT erkenning zijn we op de hoogte van alle veiligheidseisen en de laatste ontwikkelingen. En leggen we graag een veilig installatie voor u aan.

Ons werk

Aanvoer voor de cv-ketel

Bij het koken op gas

Open haard

Terrasverwarming / heaters

Waterleidingen voor binnen en buiten

Koud- en warmwater maar ook afwatering en de riolering binnen en buiten. Zaken waar we ons dagelijks mee bezig zouden. We verzorgen het leidingwerk waardoor het water met de juiste snelheid en temperatuur uit de kraan komt. Maar ook het afvoeren van water is een belangrijk aandachtspunt. Niks is namelijk zo vervelend als een wasbak die niet goed leegloopt of een afvoer die verstopt zit. U kunt bij ons terecht voor nieuwe installaties maar ook voor de reparatie van bestaand leidingwerk.

Ons werk

Warm- en koudwaterleidingen

Afvoer van sanitaire voorzieningen

Buitenriolering voor hemelwaterafvoer

Buitenkraan en sproei-installaties

Afwerking met het juiste sanitair

Het monteren van sanitair is het meest zichtbare deel van ons werk. Een nieuwe badkamer of de renovatie van het toilet. Maar ook losse onderdelen, zoals een nieuwe kraan of WC-zitting. We adviseren u hier graag over. We werken met verschillende merken. Wel altijd kwaliteitsmerken, zodat we bij slijtage altijd losse onderdelen kunnen vervangen.

Ons werk

Compleet nieuwe badkamer

Wasbak, toilet en douchebak

Keuken-, wastafel- en badmengkranen

Diverse accessoires

Bezoek de showroom

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Een badkamer bestellen uit een boekje is nogal lastig. We begrijpen dat u graag verschillende baden, douchebakken en wastafels wilt bekijken voordat u een definitieve keuze maakt. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we een samenwerking met de groothandel. Alleen op onze uitnodiging kunt u hier terecht voor een afspraak. Zij hebben een grote showroom en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op gebied van sanitair. Daarnaast hebben zij ook programma’s in huis om een 3D-tekening te maken.

Behoud door het juiste onderhoud

Met hetĀ juiste schoonmaakmiddel is de levensduur van uw sanitair hoger. In onze winkel verkopen we daarom schoonmaakartikelen die speciaal ontwikkeld zijn voor het behoud van uw sanitair. Het verwijdert gemakkelijk de kalk en zorgt ervoor dat de kitnaden langer schoon blijven.

Informatie? Bel 0492 – 323060