Gas, water & sanitair

divider_bilinear

Stromend water uit de kraan en een behaaglijke temperatuur in huis. Het begint natuurlijk allemaal bij goed leidingwerk. Als totaalinstallateur zijn we specialist in het aanleggen van alle gas- en waterleidingen in en rondom het huis of uw bedrijfspand. Ook het monteren van het gewenste sanitair behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Aanleggen en reparatie van gasleidingen

Bij het aanleggen en onderhouden van een gasleiding is betrouwbaarheid het allerbelangrijkste. Een klus waar je niet zomaar zelf aan begint. Wetgeving verandert en technieken gaan vooruit. Met onze KvINT erkenning zijn we op de hoogte van alle veiligheidseisen en de laatste ontwikkelingen. En leggen we graag een veilig installatie voor u aan.

Ons werk

Aanvoer voor de cv-ketel

Bij het koken op gas

Open haard

Terrasverwarming / heaters

Waterleidingen voor binnen en buiten

Koud- en warmwater maar ook afwatering en de riolering binnen en buiten. Zaken waar we ons dagelijks mee bezig zouden. We verzorgen het leidingwerk waardoor het water met de juiste snelheid en temperatuur uit de kraan komt. Maar ook het afvoeren van water is een belangrijk aandachtspunt. Niks is namelijk zo vervelend als een wasbak die niet goed leegloopt of een afvoer die verstopt zit. U kunt bij ons terecht voor nieuwe installaties maar ook voor de reparatie van bestaand leidingwerk.

Ons werk

Warm- en koudwaterleidingen

Afvoer van sanitaire voorzieningen

Buitenriolering voor hemelwaterafvoer

Buitenkraan en sproei-installaties

Afwerking met het juiste sanitair

Het monteren van sanitair is het meest zichtbare deel van ons werk. Bij de nieuwbouw van een huis is het afmonteren van de badkamer het laatste project. Daarnaast bestaand onze sanitaire werkzaamheden veelal uit kleine renovaties. Een nieuwe wastafelmengkraan of toiletzitting. We adviseren u hier graag over. We werken met verschillende merken. Wel altijd kwaliteitsmerken, zodat we bij slijtage altijd losse onderdelen kunnen vervangen.

Ons werk

Afmonteren badkamer bij nieuwbouw

Reparatie wasbak, toilet en douchebak

Keuken-, wastafel- en badmengkranen

Diverse accessoires

Informatie? Bel 0492 – 323060