Raaijmakers installatietechniek

divider_bilinear

Gas, water, sanitair, cv en dakbedekking. Als allround installateur zijn we gespecialiseerd in alle w-installaties. Voor particulieren en bedrijven. Tijdens nieuwbouw, verbouwingen, bij een storing of lekkage. Met de juiste kennis en een persoonlijk en duidelijk advies proberen zo goed mogelijk voor u klaar te staan.

We zijn een familiebedrijf dat van vader op zoon is overgedragen. Dagelijks zijn we met 4 allround monteurs voor u aan de slag. Daarnaast is er ondersteuning vanuit kantoor zodat we goed bereikbaar zijn en u altijd binnen kunt lopen.

Hier staan we voor

Deskundig

Trots om een familiebedrijf te zijn. Kennis van toen en van nu. Soms moet je de handigheidjes van vroeger toepassen maar vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt.

Persoonlijk

Geen keuzemenu aan de telefoon. En een voordeur die altijd open staat. Om even een onderdeel te halen of om advies te vragen.

Dichtbij

We kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. We geloven in lokaal ondernemerschap. Hierdoor zijn we altijd in de buurt. We vinden het dus ook niet nodig om voorrijkosten te berekenen.

Gewoon goed

Gewoon goed advies. Geen mooie verkoopverhalen maar een duidelijke visie. We verkopen u niet méér maar ook niet minder. Want wat heeft u aan een prijs als u uiteindelijk nog het dubbele aan meerwerk betaald?

Onze winkel

Naast de service die we bij u thuis verlenen kunt u ook in onze winkel terecht voor al uw installatiemateriaal op het gebied van gas, water, sanitair, dakbedekking, cv en luchtbehandeling. De balieverkoop is zowel voor particulieren als bedrijven. Onze medewerkers helpen u graag verder met het juiste advies.

Onze openingstijden

ma t/m vr:   09:00 uur – 17:30 uur

Informatie? Bel 0492 – 323060