Raaijmakers installatietechniek

divider_bilinear

Gas, water, sanitair, CV en zinkwerk. Als allround installateur zijn we gespecialiseerd in alle w-installaties. Voor particulieren en bedrijven. Tijdens nieuwbouw, verbouwingen, bij een storing of lekkage. Met de juiste kennis en een persoonlijk en duidelijk advies proberen zo goed mogelijk voor u klaar te staan.

We zijn een familiebedrijf dat van vader op zoon is overgedragen. Dagelijks zijn we met 4 allround monteurs voor u aan de slag. Daarnaast is er ondersteuning vanuit kantoor zodat we goed bereikbaar zijn.

Zin om bij ons te komen werken? We hebben op dit moment een vacature en zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren installatiemonteur. Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

Hier staan we voor

Deskundig

Trots om een familiebedrijf te zijn. Kennis van toen en van nu. Soms moet je de handigheidjes van vroeger toepassen maar vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in de markt.

Persoonlijk

Geen keuzemenu aan de telefoon. Goed bereikbaar, betrouwbaar en secuur personeel. Mensen die je met vertrouwen in je huis ontvangt.

Dichtbij

We kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. We geloven in lokaal ondernemerschap. Hierdoor zijn we altijd in de buurt. We vinden het dus ook niet nodig om voorrijkosten te berekenen.

Gewoon goed

Gewoon goed advies. Geen mooie verkoopverhalen maar een duidelijke visie. We verkopen u niet méér maar ook niet minder. Want wat heeft u aan een prijs als u uiteindelijk nog het dubbele aan meerwerk betaald?

Afhaalbalie gesloten

Door toenemende drukte en de vele externe afspraken hebben wij besloten onze afhaalbalie te sluiten.

Onze openingstijden

Dienstverlening werkdagen  09.00 – 17.30 uur

Buiten openingstijden via de storingsdienst

Informatie? Bel 0492 – 323060